Inloggen

Zondagmiddag geopend

De molen is op zondagmiddag in principe open van 12.30- 17.00 uur. De molenaar is dan aanwezig en vertelt u graag meer over de geschiedenis en de werking van de molen. Ook als de molen door de week draait bent u van harte welkom. De deur staat dan open. Het bezoeken is gratis. Mocht u een vrijwillige bijdrage willen leveren aan de instandhouding? Dat kan door een bedrag te deponeren in de daarvoor bestemde bus. U kunt ook vriend worden van de molen en de molenaar vragen naar het daarvoor bestemde aanmeldingsformulier.

Groepen op afspraak

Voor rondleidingen kan een afspraak worden gemaakt met het secretariaat tel.: 0343 575347 of mail info@molenrijnenlek.nl

Ook kunt u afspreken via de VVV tel: 0343-575995 of mail info@vvvwijkbijduurstede.nl.

Scholen

Voor scholen is een speciaal lesprogramma beschikbaar, waarbij een rondleiding gecombineerd wordt met een lespakket. Hiervoor kunt u een afspraak maken met het secretariaat tel.: 0343 575347 of mail naar info@molenrijnenlek.nl. Uiteraard zijn de rondleidingen voor scholen binnen schooltijd.

Lesmateriaal

In overleg met de molenaar is uitgebreid lesmateriaal beschikbaar. Neem hiervoorcontact op met Han Mulder 0343-591568 of mail info@molenrijnenlek.nl

Tarieven

Groepsbezoeken/rondleidingen:

  • Volwassenen€ 2,50 p.p.
  • Jeugdigen tot 18 jaar € 1,50 p.p.
  • Scholen/scouting € 1,75 p.p. incl. lesmateriaal.
  • Groepsbezoeken zijn ook buiten het weekend mogelijk.
  • De rondleiding duurt 1 tot anderhalf uur.

Lunch bij De Graanschuur

Een bezoek aan de molen is goed te combineren met een bezoek aan de oude graanschuur, waar Louise en Kees een lunchcafé runnen.

 Lunchcafé "De Graanschuur" naast de molen, is geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Zie de website.